Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een cursus?

Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u het formulier liever uitprinten en per post versturen? Klik dan hier
Heeft u een aanvullend verzoek (bijv. met iemand anders in dezelfde groep), vul dit dan in bij het veld ” Opmerkingen ”  

Hulp nodig bij inschrijven? Bel 040 253 5532

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Bij inschrijving van uw kind, vul a.u.b. de onderstaande velden in:


 

Hierbij geeft u expliciet toestemming aan Stichting De Parasol om uw gegevens op te slaan en administratief te gebruiken e.e.a. conform ons privacyreglement wat op onze website te vinden is.

Let op

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting De Parasol I om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens te betalen cursusgeld en uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting De Parasol I. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. De afschrijving gebeurt ca. 1 week voor aanvang van de cursus. Annulering na aanvang van de cursus is in principe niet mogelijk, bij annulering voor aanvang van de cursus zullen er te allen tijde administratiekosten ad € 15,00 in rekening gebracht worden. 

Korting met je Biebpas:

De korting van 5% op basis van het lidmaatschap van de Veldhovense bibliotheek is alleen mogelijk bij de talencursussen en alleen voor de pashouder zelf.